StreetKuopio

Kuopion keskustan kesänavaus & StreetKuopio katuruokatapahtuma  jatkavat yhteistyötä

Kuopion keskustan kesäkauden avauksen yhteyteen nousee kahden päivän ajaksi monipuolinen katuruokakattaus 24.-25.5.2019. Kesäkauden avajaisissa on luvassa monenlaista vetovoimaista ohjelmaa mm. Hurja Mäkiautoralli Streetin vieressä. Streettapahtuma on avoinna pe 11-21 ja la 11-19.

Tapahtumaan halutaan mukaan laadukasta, maistuvaa ja monipuolista katuruokaa tarjoavia yrittäjiä.

Tapahtuman tarkoituksena on tainnuttaa kävijöiden nälkä, mutta ei vain yhdestä kojusta vaan saada kävijät kiertelemään ja maistelemaan useita, erilaisia pieniä ruoka-annoksia. Ruoka-annoksen suositushinta on 6-8 €.

Teemme tapahtuma-alueesta herkkukartan, johon kaikki myyntipaikan lunastaneet saavat oman menunsa näkyville. Karttaan voi ostaa myös erillistä näkyvyyttä. Karttaa jaetaan kävijöille ennen tapahtumaa sekä tapahtuman aikana Kuopion keskustassa, ravintoloissa ja keskustan hotelleissa, matkailuinfossa ym.

Markkinoimme tapahtumaa ennakkoon myös mm. paikallisessa mediassa ja sosiaalisessa mediassa, mm. Facebookissa.

Tervetuloa iloiseen ja rentoon katutapahtumaan toivottamaan kesä tervetulleeksi Kuopioon!

Tapahtuman toteutuksesta vastaa Tapahtumatoimisto Maccoy. Maccoy järjestää Jyväskylän kävelykadulla seuraavat tapahtumat: Vappukatu 29.4-1.5, Kirkkopäivien ruokamarkkina 17.-18.5, Rallikatu 31.7-3.8, Joulukatu 19.-23.12. Mahdollisista muista Street-tapahtumista tiedotamme myöhemmin.

Jukka Makkonen p. 050-573 6121 jukka.makkonen@maccoy.fi, www.maccoy.fi

VARAUKSET TÄSTÄ LINKISTÄ:

ps. Täytäthän tiedot lomakkeeseen huolellisesti. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen ja sopimusehdot, mikäli varaus on ok.