StreetKuopio 27.-28.5.2021

Kuopion keskustan kesäkauden avaus
StreetKuopio- katuruokatapahtumalla

Kuopion keskustan perinteisessä Kesänavauksessa herkutellaan tänäkin vuonna katuruualla ja nautitaan katusoittajien musiikista. StreetKuopio-nimeä kantava oheistapahtuma tuo Kuopion kävelykadulle monipuolisen katuruokakattauksen ympäri Suomea. Samassa yhteydessä järjestetään aiempien vuosien tapaan Kesäkauden avajaiset, joka tuo keskustaan monipuolista ohjelmaa. Luvassa on siis yksi keskustan vilkkaimmista viikonlopuista.

Kaksipäiväinen katuruokakattaus StreetKuopio

Kuopion keskustan kesäkauden avaukseen 27.-28.5.2021 kävelykadulle saapuu katuruokakauppiaita Kuopiosta sekä ympäri Suomen. Kaksipäiväinen katuruokatapahtuma StreetKuopio järjestetään nyt viidettä kertaa ja sen tarkoituksena on saada kävijöitä tutustumaan monipuoliseen katuruokakulttuuriin ja herkuttelemaan pienillä persoonallisilla annoksilla niin kadulla kuin tapahtumassa mukana olevissa Kuopion kivijalkaravintoloissakin.

Tarjolla on sekä kuopiolaisten ravintoloiden että ympäri Suomea kiertävien katuruokayrittäjien herkkuannoksia, joiden hinta pyritään pitämään kohtuullisena.

Ajatuksena on, että kävijät voivat nauttia useita erilaisia ruokia. Muita rajoituksia ei ole vaan jokainen voi tehdä myyntikojustaan persoonallisen näköisen ja tarjota omia erikoisuuksiaan. Joku voi keskittyä hampurilaisiin kun toinen voi tarjoilla vaikkapa lettuja. Luvassa on takuulla monipuolinen kirjo herkkuja niin vatsalle kuin silmällekin.

StreetKuopion uusimpia kuulumisia ja mm. tarjonnan esittelyä löydät lähempänä tapahtumaa facebooksivuiltamme.